Products kita

Iku utamané digunakake minangka fertilizers.

Melamina minangka produk koma-rampung ing industri kimia organik karo malah struktur lan aplikasi jembar; Kang utamané dipigunakaké minangka bahan kanggo ngasilaké melamina, formaldehida (MF) colophony. Ndhuweni kabisan geni-tahan, banyu-tahan, panas-tahan, umur-nyegah, kembang api listrik tahan, prewangan korupsi kimia, kemampuan jampel sampurna, kinclong bahan, lan niat machinery, lan kapasitas termal-setelan apik, iki digunakake digunakake ing kayu, plastik, obat bius, kertas-making, industri, kulit, listrik, lan obat-obatan, lan sapiturute

More Detail

Babagan awake dhewe

Weifang JS co kimia., Ltd punika dagang kimia global lan Pabrik perusahaan kantor pusat ing Weifang CITY, CHINA. Kanthi prinsip jujur ​​lan menang-menang perdagangan, layanan kualitas dhuwur lan pembangunan, We wis ditetepake long-term lan hubungan bisnis stabil kanthi akeh Enterprises kimia misuwur ing ngarep lan luar negeri, lan menang support gedhe lan dateng saka klien kita.

Kita pabrik wholly diduweni dumunung ing Binhai Economic-Technological Manager (zona ekonomi pembangunan lan teknologi nasional) saka Weifang, Ing saiki, pabrik wis tanduran 2-ethylanthraquinone saka 3000 ton / tahun karo hak properti intelektual sawijining, kang wis tekan tingkat teknologi majeng ing China. Kajaba iku, iku lengkap karo tetanduran ndhukung, kayata aluminium anhydrous tanduran trichloride saka 2,500 ton / tahun, polyaluminium ...

kimia Weifang JS kita

Weifang JS kimia Co., Ltd. punika kimia dagang lan Pabrik perusahaan global kantor pusat ing Weifang CITY, CHINA. Kanthi prinsip jujur ​​lan menang-menang perdagangan, layanan kualitas dhuwur lan pembangunan.

Weifang JS kimia Co., Ltd. punika kimia dagang lan Pabrik perusahaan global kantor pusat ing Weifang CITY, CHINA.  Kanthi prinsip jujur ​​lan menang-menang perdagangan, layanan kualitas dhuwur lan pembangunan.

kimia Weifang JS kita

Iku kagungan R profesional & D lan Kapabilitas desain, kapasitas Manufaktur Highly trampil lan sampurna sistem layanan sawise-sales.

Iku kagungan R profesional & D lan Kapabilitas desain, kapasitas Manufaktur Highly trampil lan sampurna sistem layanan sawise-sales.

kimia Weifang JS kita

JS Trading bakal tansah bakal menyang filsafat operasi "Ayo Karyawan Happy, Ayo Klien Kasil, Menehi Society".

Tampilan Online Chat!