Sale Hot! Feed Grade Powder Magnesium sulfat monohydrate

Model NO.:98%
Purity: 98%
Koleksi: Magnesium Sulfat
Katon: Powder
Grade Standard: Feed Grade
Paket Transport: 40kg
Keterangan: 150mesh
Asal: China
Product Description

Our company khusus diprodhuksi produk heptahydrate Magnesium sulphate, kapasitas produksi bisa nganti 50000tons saben taun, produk nyebar ngganti fertilize, fodde, medical etc. produk Our company utamané diekspor kanggo luwih saka 30 negara lan wilayah, rumiyin domestik lan klien manca dhuwur memuji, iku banget salable ing luar negeri.
Magnesium sulphate monohydrate
Iku utamané digunakake minangka fertilizers. Minangka kelas pupuk digunakake ing tingkat karet, wit woh, godhong rokok, kabeh jinis kacang buncis, sayuran, kentang, saben jenis potong.
Feed kelas Magnesium sulphate, Iku utamané nggunakake minangka Feed aditif, Iku penting kanggo nglacak unsur Magnesium saka Supplies.


wektu Post: May-13-2019
Tampilan Online Chat!