History kita

Weifang JS  RIWAYAT

Weifang JS INDUSTRY CO., LTD punika kimia dagang lan Pabrik perusahaan global kantor pusat ing Weifang CITY, CHINA. Kanthi prinsip jujur ​​lan menang-menang perdagangan, layanan kualitas dhuwur lan pembangunan, We wis ditetepake long-term lan hubungan bisnis stabil kanthi akeh Enterprises kimia misuwur ing ngarep lan luar negeri, lan menang support gedhe lan dateng saka klien kita.

zx

Kita pabrik wholly diduweni dumunung ing Binhai Economic-Technological Manager (zona ekonomi pembangunan lan teknologi nasional) saka Weifang, Ing saiki, pabrik wis tanduran 2-ethylanthraquinone saka 3000 ton / tahun karo hak properti intelektual sawijining, kang wis tekan tingkat teknologi majeng ing China. Kajaba iku, iku lengkap karo tetanduran ndhukung, kayata aluminium anhydrous tanduran trichloride saka 2,500 ton / tahun, polyaluminium tanduran klorida 20, 000 ton / taun, Magnesium tanduran sulfat saka 100, 000 ton / taun, kalium tanduran sulfat 60, 000 ton / taun lan tanduran asam sulfat 60, 000 ton / taun. Iku kagungan R profesional & D lan Kapabilitas desain, kapasitas Manufaktur Highly trampil lan sampurna sistem layanan sawise-sales.

Kita pabrik wholly diduweni dumunung ing Binhai Economic-Technological Manager (zona ekonomi pembangunan lan teknologi nasional) saka Weifang, Ing saiki, pabrik wis tanduran 2-ethylanthraquinone saka 3000 ton / tahun karo hak properti intelektual sawijining, kang wis tekan tingkat teknologi majeng ing China. Kajaba iku, iku lengkap karo tetanduran ndhukung, kayata aluminium anhydrous tanduran trichloride saka 2,500 ton / tahun, polyaluminium tanduran klorida 20, 000 ton / taun, Magnesium tanduran sulfat saka 100, 000 ton / taun, kalium tanduran sulfat 60, 000 ton / taun lan tanduran asam sulfat 60, 000 ton / taun. Iku kagungan R profesional & D lan Kapabilitas desain, kapasitas Manufaktur Highly trampil lan sampurna sistem layanan sawise-sales.


Tampilan Online Chat!