China dryer semprotan putih basicity ngisor polyaluminum banyu ngombé klorida Produsen lan Supplier | JS

dryer semprotan putih basicity ngisor polyaluminum banyu ngombé klorida

Short Description:

dryer semprotan putih basicity ngisor ngombé banyu polyaluminum klorida CAS 1327-41-9 China paling gedhe dhuwur kemurnian polyaluminum putih klorida (PAC) pabrik CAS No .: 1327-41-9 PRODUCT PURWAKA: PRODUCT NAME: dhuwur kemurnian polyaluminium klorida WARNA: kuning / putih wêdakakêna karakteristik: cara basicity dhuwur kemurnian PRODUKSI ngisor: semprotan jinis Dianggo dryer: ngombé banyu perawatan / potable PLACE perawatan banyu OF aSAL: Shandong, China (Dharatan) delivery Detail: ing 15-20 dina sawise nyantosakaké ...


Detail produk

Tags Product

dryer semprotan putih basicity ngisor ngombé banyu polyaluminum klorida CAS 1327-41-9

China paling gedhe dhuwur kemurnian polyaluminum putih klorida (PAC) pabrik

CAS No .: 1327-41-9

PRODUCT PURWAKA:

NAME PRODUCT: dhuwur kemurnian polyaluminium klorida

COLOR: kuning / putih wêdakakêna

Karakteristik: basicity ngisor dhuwur kemurnian

METHOD PRODUKSI: semprotan jinis dryer

Dianggo: ngombé banyu perawatan / perawatan banyu potable

PLACE OF ASAL: Shandong, China (Dharatan)

Delivery Detail: ing 15-20 dina sawise nyantosakaké supaya

Sumber Kabisan: 800ton / sasi

PORT: Qingdao / SHANGHAI

Rega: fob USD 300.00-500.00 / ton

MOQ: 1 * 20GP

PRODUCT SHOW:

wsdlbdwpc-details

PRODUCT SPESIFIKASI:

item

spec

katon

wêdakakêna putih

Alumina (Al2O3) (%)

30-31

Basicity (%)

40-70

Water larut (%)

0,1

PH Value (1% solusi banyu)

3.5-5.0

N%

0.03

minangka%

0,0005

Pb%

0,003

cd%

0,0006

Hg%

0,00002

Kr 6+ %

0,0015

DETAILS PRODUCT PACKING:

25 kg pp dirajut tas utawa tas kertas-plastik karo liner PE

Tampilake ing gambar
wsdlbdwpc-produkwsdlbdwpc-produk-1
PRODUCT kauntungan:

Putih semprotan dryer polyaluminium klorida (PAC) minangka jenis coagulants dhuwur-tech, Punika wiyar dipigunakaké ing ngombé banyu perawatan, kertas, lan industri. Adhedhasar basicity ngisor, iku asil apik kanggo banyu alkalin nambani. Kajaba iku, dhuwur kemurnian polyaluminum putih klorida (PAC) iku bubuk putih, ora 't mengaruhi werna saka banyu. Ing saiki, minangka ndhuwur jinis polyaluminium klorida, iku banget populer ing negara customer dikembangaké.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!