Производство Директен со сертификат ISO амониум сулфат 21,5%

Производство Директен со ISO сертификат амониум сулфат 21,5% Основни информации
модел бр .: 21.5%
Тип на издавање: Брзо
хемиски карактер: Хемиски Неутрална
Тип: Компост
спецификација: 21,5%
Класификација: Органски ѓубрива
Инфекција на почвата: Физиолошки Неутрална
Изглед: прав
Големина: 2 мм
потекло: Кина на потекло


Време на мислењето: Мај-13-2019
WhatsApp Онлајн Chat!