нашата историја

Weifang JS  ИСТОРИЈА

Weifang JS ИНДУСТРИЈА CO., LTD е глобален трговски хемикалии и производство компанија со седиште во Weifang Сити, Кина. Со принципот на фер и понудената трговија, висок квалитет на услуги и одржлив развој, ние има воспоставено долгорочна и стабилна деловни односи со многу познати хемиски претпријатија дома и во странство, и го освои голема поддршка и доверба од нашите клиенти.

zx

Нашите целосно во сопственост на фабриката се наоѓа во Binhai Површина економско-технолошки развој (национално зона на економски и технолошки развој) на Weifang, во моментов, во фабриката има 2-ethylanthraquinone погон на 3000 тони / годишно со независни правата на интелектуална сопственост, која има тек напредни технолошки ниво во Кина. Покрај тоа, тоа е завршена со поддршка на растенија, како што безводен алуминиум trichloride растение од 2.500 тони / година, polyaluminium хлорид растение од 20, 000 тони / година, магнезиум сулфат растение од 100, 000 тони / година, калиум сулфат растение од 60, 000 тони / годишно и сулфурна фабрика од 60 000 тони / годишно киселина. Тој ја поседува професионална R & D и дизајн способности, високо квалификувани производниот капацитет и совршен систем на услуги по продажбата.

Нашите целосно во сопственост на фабриката се наоѓа во Binhai Површина економско-технолошки развој (национално зона на економски и технолошки развој) на Weifang, во моментов, во фабриката има 2-ethylanthraquinone погон на 3000 тони / годишно со независни правата на интелектуална сопственост, која има тек напредни технолошки ниво во Кина. Покрај тоа, тоа е завршена со поддршка на растенија, како што безводен алуминиум trichloride растение од 2.500 тони / година, polyaluminium хлорид растение од 20, 000 тони / година, магнезиум сулфат растение од 100, 000 тони / година, калиум сулфат растение од 60, 000 тони / годишно и сулфурна фабрика од 60 000 тони / годишно киселина. Тој ја поседува професионална R & D и дизајн способности, високо квалификувани производниот капацитет и совршен систем на услуги по продажбата.


WhatsApp Онлајн Chat!