Produktet tona

Kjo kryesisht përdorin si plehra.

Melamine është një produkt gjysëm-të gatshme në industrinë kimike organike edhe me strukturën dhe aplikimet e gjerë; Ajo është përdorur kryesisht si material për të prodhuar Melamine formal (MF) colophony. Zotërojnë aftësitë e qëndrueshëm ndaj zjarrit, ujit-rezistente, hot-rezistente, mosha-parandalimin, hark elektrik rezistente, duke korrupsionin kimike, aftësi të përsosur izolimin, klasën gloss, dhe qëllimin makineri, dhe të mirë kapacitetin termik-vendosjen, ajo është përdorur gjerësisht në dru, plastike, drogë, letër-marrjes, industria e tekstilit, lëkurës, elektrike, dhe mjekësi, etj

Me shume detaje

Rreth nesh

Weifang JS bashkë kimike., Ltd është një tregtare kimike globale dhe prodhimin e kompani me seli në Weifang City, Kinë. Me parimin e tregtisë së ndershme dhe të fitojë të fitojë, shërbim me cilësi të lartë dhe zhvillimin e qëndrueshëm, Ne ka vendosur afat-gjatë dhe marrëdhënie të qëndrueshme të biznesit me shumë ndërmarrje të famshme kimike në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe fitoi mbështetjen e madhe dhe besimit nga klientët tanë.

Fabrika jonë në pronësi të plotë është e vendosur në Binhai Zona e Zhvillimit Ekonomik-Teknologjik (një zonë e kombëtare të zhvillimit ekonomik dhe teknologjik) e Weifang, Aktualisht, fabrika ka një fabrikë 2-ethylanthraquinone prej 3000 ton / vit me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur, e cila ka arrin niveli i avancuar teknologjik në Kinë. Përveç kësaj, ajo është e plotë me bimë mbështetëse, të tilla si triklorid anhydrous alumini fabrikë e 2.500 ton / vit, Polyaluminium ...

Ynë kimike Weifang JS

JS kimike Weifang Co, Ltd, është një kimikate tregtare dhe prodhimin kompani globale me seli në Weifang City, Kinë. Me parimin e tregtisë së ndershme dhe të favorshme, shërbim me cilësi të lartë dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

JS kimike Weifang Co, Ltd, është një kimikate tregtare dhe prodhimin kompani globale me seli në Weifang City, Kinë.  Me parimin e tregtisë së ndershme dhe të favorshme, shërbim me cilësi të lartë dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

Ynë kimike Weifang JS

Ajo posedon R profesional & D dhe aftësive të projektimit, kapacitet shumë të kualifikuar të prodhimit dhe të përsosur pas shitjes sistemin e shërbimit.

Ajo posedon R profesional & D dhe aftësive të projektimit, kapacitet shumë të kualifikuar të prodhimit dhe të përsosur pas shitjes sistemin e shërbimit.

Ynë kimike Weifang JS

JS Trading do të jetë gjithmonë i përmbahet filozofisë funksionimin e "le të punësuarit lumtur, le klientët të ketë sukses, të kontribuar në shoqëri".

WhatsApp Online Chat!