Historia jonë

WEIFANG JS  HISTORIA

WEIFANG JS INDUSTRY CO., LTD është një kimike tregtare dhe prodhimin kompani globale me seli në Weifang City, Kinë. Me parimin e tregtisë së ndershme dhe të fitojë të fitojë, shërbim me cilësi të lartë dhe zhvillimin e qëndrueshëm, Ne ka vendosur afat-gjatë dhe marrëdhënie të qëndrueshme të biznesit me shumë ndërmarrje të famshme kimike në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe fitoi mbështetjen e madhe dhe besimit nga klientët tanë.

zx

Fabrika jonë në pronësi të plotë është e vendosur në Binhai Zona e Zhvillimit Ekonomik-Teknologjik (një zonë e kombëtare të zhvillimit ekonomik dhe teknologjik) e Weifang, Aktualisht, fabrika ka një fabrikë 2-ethylanthraquinone prej 3000 ton / vit me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur, e cila ka arrin niveli i avancuar teknologjik në Kinë. Veç kësaj, ajo është e plotë me bimë mbështetëse, të tilla si triklorid anhidroz alumini bime prej 2.500 ton / vit, polyaluminium klorid bime 20, 000 ton / vit, magnez sulfate impiantit të 100, 000 ton / vit, kalium sulfate bime prej 60, 000 ton / vit dhe bimore acid sulfurik i 60, 000 ton / vit. Ajo posedon R profesional & D dhe aftësive të projektimit, kapacitet shumë të kualifikuar të prodhimit dhe të përsosur pas shitjes sistemin e shërbimit.

Fabrika jonë në pronësi të plotë është e vendosur në Binhai Zona e Zhvillimit Ekonomik-Teknologjik (një zonë e kombëtare të zhvillimit ekonomik dhe teknologjik) e Weifang, Aktualisht, fabrika ka një fabrikë 2-ethylanthraquinone prej 3000 ton / vit me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur, e cila ka arrin niveli i avancuar teknologjik në Kinë. Veç kësaj, ajo është e plotë me bimë mbështetëse, të tilla si triklorid anhidroz alumini bime prej 2.500 ton / vit, polyaluminium klorid bime 20, 000 ton / vit, magnez sulfate impiantit të 100, 000 ton / vit, kalium sulfate bime prej 60, 000 ton / vit dhe bimore acid sulfurik i 60, 000 ton / vit. Ajo posedon R profesional & D dhe aftësive të projektimit, kapacitet shumë të kualifikuar të prodhimit dhe të përsosur pas shitjes sistemin e shërbimit.


WhatsApp Online Chat!