produkt Aplikimi

1.Our produkte janë përdorur gjerësisht në industrinë e mëposhtme

uji 2.Drinking dhe trajtimin e ujërave të zeza

lëndëve të para 3.Hydrogen peroksid bimore

Produkti katalizator 4.Industry

lëndëve të para 5.Fertilizer

agjent 6.snow-shkrirja dhe desiccant

Produkti 7.Industry shtues

PRODUKTI-1

WhatsApp Online Chat!