tregun e prodhimit

Ne kemi klientët nga të dy tregun e brendshëm dhe tregut të jashtëm. 

Shitjet kryesore tregun tonë:

Amerika e Veriut

Evropa jugore

Azia Juglindore

Amerikë Latine

235

WhatsApp Online Chat!