Produk kami

Ieu utamana make salaku pupuk.

Melamin mangrupakeun produk semi-rengse di industri kimia organik jeung malah struktur jeung aplikasi vast; Ieu utamana dipaké salaku bahan pikeun ngahasilkeun melamin formaldehida (MF) colophony. Owning nu abilities tina seuneu-tahan, cai-tahan, panas-tahan, umur-ngahulag, arc furnace tahan, bearing korupsi kimia, kamampuhan insulasi sampurna, gloss kelas, jeung karsa mesin, sarta kapasitas termal-setting alus, mangka loba dipaké dina kai, plastik, dope, kertas-pembuatan, industri tekstil, kulit, listrik, jeung ubar, jsb

leuwih jéntré

Tentang Kami

Weifang JS ko kimiawi., LTD mangrupakeun dagang kimia global sarta rancang parusahaan kantor pusatna di WEIFANG kota, Cina. Kalawan prinsip jujur ​​jeung meunang-meunang dagang, layanan kualitasna alus sarta ngembangkeun sustainable, Kami geus diadegkeun jangka panjang sarta hubungan bisnis stabil ngandung loba usaha kimiawi kawentar di imah jeung di mancanagara, sarta meunang rojongan hébat jeung amanah ti klien urang.

Urang pabrik kaluar liwat milik anu lokasina di Binhai Ékonomi-Technological Development Area (a zone pangwangunan ékonomi jeung téhnologis nasional) tina Weifang, Dina hadir, pabrik boga tutuwuhan 2-ethylanthraquinone of 3000 ton / taun jeung hak cipta intelektual bebas, nu boga ngahontal tingkat téhnologis canggih di Cina. Sajaba ti éta, geus réngsé jeung tutuwuhan ngarojong, kayaning aluminium anhidrat tutuwuhan trichloride tina 2.500 ton / taun, polyaluminium ...

kimia Weifang JS kami

Weifang JS kimiawi Co., Ltd. mangrupakeun bahan kimia dagang na pabrik parusahaan global kantor pusatna di WEIFANG kota, Cina. Kalawan prinsip jujur ​​tur win-win dagang, layanan kualitasna alus sarta ngembangkeun sustainable.

Weifang JS kimiawi Co., Ltd. mangrupakeun bahan kimia dagang na pabrik parusahaan global kantor pusatna di WEIFANG kota, Cina.  Kalawan prinsip jujur ​​tur win-win dagang, layanan kualitasna alus sarta ngembangkeun sustainable.

kimia Weifang JS kami

Eta mibanda Sunda profésional & D jeung kamampuhan desain, kapasitas manufaktur pohara terampil sarta sampurna sistem layanan sanggeus-jualan.

Eta mibanda Sunda profésional & D jeung kamampuhan desain, kapasitas manufaktur pohara terampil sarta sampurna sistem layanan sanggeus-jualan.

kimia Weifang JS kami

JS Trading bakal salawasna taat kana falsafah operasi "Hayu karyawan Bingah, Hayu Klién hasilna, Nyumbangkeun ka Society".

WhatsApp Online Chat!