Obral panas! Gebang Kelas Bubuk Magnésium sulfat Monohydrate

Model NO.:98%
purity: 98%
Tipe: magnésium sulfat
Panémbong: Bubuk
Kelas Standar: Gebang Kelas
Paket Angkutan: 40kg
spésifikasi: 150mesh
Asal: Cina
Pedaran Produk

Parusahaan urang geus husus dijieun produk heptahydrate magnésium sulfat, anu kapasitas produksina téh bisa nepi ka 50000tons unggal taun, nu produk anu nyebar adaptasi jeung ngabuahan, fodde, médis jsb produk parusahaan urang utamana diékspor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, deeply domestik sarta klien asing pujian luhur, éta pisan salable di luar nagari.
Magnésium sulfat monohydrate
Ieu utamana make salaku pupuk. Salaku kelas pupuk dipaké dina laju karét, tangkal buah, daun bako, sagala jinis kacang, sayur, kentang, unggal jenis pamotongan.
Feed kelas magnésium sulfat, Ieu utamana make salaku Feed aditif, Éta kitu penting pikeun ngabasmi unsur Magnésium of suplemén.


waktos pos: Méi-13-2019
WhatsApp Online Chat!