Rancang langsung kalayan ISO bijil Amonium sulfat 21,5%

Rancang langsung kalayan ISO bijil Amonium sulfat 21,5% Dasar Info
Modél NO .: 21,5%
Release Tipe: Gancang
Aksara Kimia: Kimia nétral
Tipe: kompos
spésifikasi: 21,5%
Klasifikasi: Pupuk Organik
Inféksi on Taneuh: fisiologis nétral
Panémbong: Bubuk
Ukuran: 2 MM
asal: Cina asal


waktos pos: Méi-13-2019
WhatsApp Online Chat!