Sajarah kami

WEIFANG JS  SEJARAH

WEIFANG JS Industri CO., LTD mangrupakeun bahan kimia dagang na pabrik parusahaan global kantor pusatna di WEIFANG kota, Cina. Kalawan prinsip jujur ​​jeung meunang-meunang dagang, layanan kualitasna alus sarta ngembangkeun sustainable, Kami geus diadegkeun jangka panjang sarta hubungan bisnis stabil ngandung loba usaha kimiawi kawentar di imah jeung di mancanagara, sarta meunang rojongan hébat jeung amanah ti klien urang.

zx

Urang pabrik kaluar liwat milik anu lokasina di Binhai Ékonomi-Technological Development Area (a zone pangwangunan ékonomi jeung téhnologis nasional) tina Weifang, Dina hadir, pabrik boga tutuwuhan 2-ethylanthraquinone of 3000 ton / taun jeung hak cipta intelektual bebas, nu boga ngahontal tingkat téhnologis canggih di Cina. Sajaba ti éta, geus réngsé jeung tutuwuhan ngarojong, kayaning aluminium anhidrat tutuwuhan trichloride tina 2.500 ton / taun, polyaluminium tutuwuhan klorida 20, 000 ton / taun, magnésium tutuwuhan sulfat of 100, 000 ton / taun, kalium tutuwuhan sulfat of 60, 000 ton / taun jeung tutuwuhan asam sulfat of 60, 000 ton / taun. Eta mibanda Sunda profésional & D jeung kamampuhan desain, kapasitas manufaktur pohara terampil sarta sampurna sistem layanan sanggeus-jualan.

Urang pabrik kaluar liwat milik anu lokasina di Binhai Ékonomi-Technological Development Area (a zone pangwangunan ékonomi jeung téhnologis nasional) tina Weifang, Dina hadir, pabrik boga tutuwuhan 2-ethylanthraquinone of 3000 ton / taun jeung hak cipta intelektual bebas, nu boga ngahontal tingkat téhnologis canggih di Cina. Sajaba ti éta, geus réngsé jeung tutuwuhan ngarojong, kayaning aluminium anhidrat tutuwuhan trichloride tina 2.500 ton / taun, polyaluminium tutuwuhan klorida 20, 000 ton / taun, magnésium tutuwuhan sulfat of 100, 000 ton / taun, kalium tutuwuhan sulfat of 60, 000 ton / taun jeung tutuwuhan asam sulfat of 60, 000 ton / taun. Eta mibanda Sunda profésional & D jeung kamampuhan desain, kapasitas manufaktur pohara terampil sarta sampurna sistem layanan sanggeus-jualan.


WhatsApp Online Chat!