Cina dryer semprot bodas basicity handap polyaluminum cai nginum klorida Produsén na Supplier | jS

dryer semprot bodas basicity handap polyaluminum cai nginum klorida

Pondok Description:

dryer semprot bodas basicity handap nginum cai polyaluminum klorida CAS 1327-41-9 Cina pangbadagna purity tinggi polyaluminum bodas klorida (Pac) pabrik CAS No .: 1327-41-9 produk BUBUKA: produk NAME: purity tinggi polyaluminium klorida COLOR: konéng / bodas bubuk ciri: metoda basicity purity tinggi produksi handap: menyemprot tipe pamakéan dryer: minum perlakuan cai / potable TEMPAT perlakuan cai asalna: Shandong, Cina (daratan) pangiriman jéntré: dina 15-20 poé sanggeus confirming ...


jéntré produk

Tags produk

dryer semprot bodas basicity handap nginum cai polyaluminum klorida CAS 1327-41-9

Cina pangbadagna purity tinggi polyaluminum bodas klorida (Pac) pabrik

CAS No .: 1327-41-9

Produk BUBUKA:

NAME produk: purity tinggi polyaluminium klorida

COLOR: konéng / bubuk bodas

Ciri: basicity handap purity tinggi

Metoda Produksi: semprot tipe dryer

Pamakéan: minum perlakuan cai / perlakuan cai potable

Tempat asalna: Shandong, Cina (daratan)

Pangiriman jéntré: dina 15-20 poé sanggeus confirming urutan

Suplai pangabisa: 800ton / bulan

Port: QINGDAO / Shanghai

Harga: FOB USD 300.00-500.00 / ton

MOQ: 1 * 20GP

Produk Témbongkeun:

wsdlbdwpc-rinci

Produk spésifikasi:

item

Spesifikasina

katingalian

bubuk bodas

Alumina (Al2O3) (%)

30-31

Basicity (%)

40-70

Cai leyur (%)

0.1

PH Niley (1% solusi cai)

3.5-5.0

N%

0,03

salaku%

0,0005

PB%

0,003

cd%

0,0006

Hg%

0,00002

Cr 6+ %

0,0015

Rinci produk paking:

25 kg pp anyaman tas atawa kantong kertas-plastik kalayan liner pe

Témbongkeun dina gambar
wsdlbdwpc-produkwsdlbdwpc-produk-1
Produk kaunggulan:

Bodas semprot dryer polyaluminium klorida (Pac) salaku jenis coagulants tinggi-tech, Éta geus loba dipaké di minum perlakuan cai, kertas, jeung industri lianna. Dumasar basicity handap, éta hasil alus keur cai basa saréat. Sajaba ti éta, purity tinggi polyaluminum bodas klorida (Pac) nyaéta bubuk bodas, teu 't mangaruhan Warna caina. Dina hadir, sakumaha luhur tipe polyaluminium klorida, eta pohara populér di nagara nasabah maju.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!